Vaaleihin on 11 viikkoa aikaa. Vaalikuume, tohina ja touhu kasvavat. Huhtikuussa, 19.4.2015 käydään eduskuntavaalit eli valitaan uudet kansanedustajat seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Vaaleissa päätetään millaista politiikkaa suomessa tehdään. Olen ehdolla Uudellamaalla koska haluan olla vaikuttamassa siihen, millaisia päätöksiä tehdään. Jos uskot, että minä olisin hyvä kansanedustaja, liity tukiryhmään.

 

Mikä tukiryhmä? Tukiryhmä on poliittisen kampanjan kulissien takana tehtävä työ ja toiminta. Kukaan ei tee hyvää kampanjaa yksin, vaan ratkaisevaa on aktiivinen ja innostunut tukiryhmä. Kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille on tarvetta. Tukiryhmä tsemppaa, ideoi, havainnoi ja ottaa hoitaakseen erinäisiä kampanjointiin liittyviä askareita – kukin omien mahdollisuuksiensa mukaan. Tukiryhmään voit tulla vaikka asuisitkin muualla kuin vaalipiirissäni. Ehdokkaalla itsellään, minulla, loppuu kampanjan aikana toisinaan usko ja aika, silloin tukiryhmä pelastaa.

Tukiryhmä on yhteiskunnallinen teko. Tukiryhmässä on hauskaa, tekemisen meininkiä ja joukkuehenkeä. Tukiryhmässä tutustuu uusiin ihmisiin ja kartuttaa uudenlaisia taitoja.


Kampanjani starttaa ensi perjantaina, 6.2 klo 18-20 ravintola Shamrockissa, Tikkurilassa. Tervetuloa! Sinua apuasi tarvitaan!

Tervetuloa mukaan kampanjaan!