Olen 39-vuotias vantaalainen, aktiivinen inhimillisyyden ja tasa-arvon puolustaja.  Olen koulutukseltani sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaaja ja työskennellyt monipuolisesti sosiaalialalla, erityisesti lastensuojelussa, lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tällä hetkellä työskentelen lastensuojelussa tehostetun perhetyön sosiaaliohjaajana. Lastensuojelun työkokemusta minulla on jo lähes 20 vuotta. Olen kaupunginvaltuutettu, Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja, opetuslautakunnan jäsen, kirkkovaltuutettu, entinen Vantaan Vihreiden puheenjohtaja ja maakuntavaltuutettu.

Päätöksenteossa pidän tärkeänä sitä, että se on aidosti avointa ja demokraattista ja että siihen voi vaikuttaa. Päätöksenteko ei saa karata liian kauas käytännön tasosta.

Olen tuore äiti ja asun Korsossa puolisoni, vauvamme ja kissojeni kanssa. Olen aktiivinen kotikissaharrastaja ja luonnon ystävä, joka viihtyy vapaa-ajallaan metsässä vaeltaen ja sienestäen sekä salilla liikuntaa harrastaen. Eläinten ja luonnon hyvinvointi ovat minulle luovuttamattomia perusarvoja.

Kampanjassani haluan nostaa esiin lasten ja perheiden tarvitsemaa tukea, äitien hyvinvoinnista huolehtimista, isien oikeuksia ja kaikenlaisten perheiden tasa-arvoista kohtelua. Pidän myös tärkeänä, että lastensuojelun resurssit turvataan. 

Sote-alan työntekijäkriisi on todellinen eikä sitä ratkaista kauniilla sanoilla. Palkkaus ja työolot on saatava kuntoon- tämä on kaikkien etu. Esimerkiksi varhaiskasvatuksen ongelmat ratkaistaan vain mikäli päiväkoteihin saadaan töihin riittävästi pätevää henkilökuntaa.

Näissä eduskuntavaaleissa äänestät minua uudellamaalla numerolla 223.