Copalan hunaja ja toffee voitti Museokorttelin pöytäkilpailun

Copalan hunaja ja toffee voitti Museokorttelin pöytäkilpailun

Orimattilalainen Copalan hunaja ja toffee voitti 11.9.2016 Museokorttelin käsityöläistapahtuman parhaan pöydän tittelin. Tuottajat Kaisu Kulmala ja Tomi Latva-Aro myivät tapahtumassa itse tuottamiaan hunaja- ja toffeetuotteita. Heillä on Orimattilassa muun muassa 50 mehiläispönttöä.

Sää suosi Museokorttelin perinteistä tapahtumaa. Myyjiä oli kymmenittäin ja yleisöä tuhansittain, arvioi tapahtuman yksi pääjärjestäjä Juho Kangas. Värejä, tuoksuja ja makuja tulvikin pitkin päivää joka puolelta, joten todennäköisesti kaikki paikalle osuneet olivat tyytyväisiä päiväkävelynsä antiin.

Ritva Sorvali


Posted

in

by

Tags: