Pekka Haavisto kertoo Hannes Tuohiniityn ja Marko Ulvilan vaalitilaisuudessa solidaarisen politiikan mahdollisuuksista – paikallisesta globaaliin. Kesäteiskolaisena Haavisto katselee Tamperetta pohjoisesta Näsijärven rannalta. Tilaisuudessa pohditaan, miten kunnallispolitiikassa kaikkien asuinalueiden ja asukkaiden näkökulmaa tarvitaan kestävän hyvinvoinnin toteuttamiseksi.

Ilmoittautuminen maksamalla 23.3. mennessä 48 euron illalliskortti/hlö tilille FI24 8311 7710 0973 14 (Hannes Tuohiniitty) Pankkisiirron viestiin ”Kaikkien Tampere” ja osallistujan / osallistujien nimet.

Marko Ulvilan vaaliteemoina ovat oikeudenmukaisuus ja ympäristö. Kestävän tulevaisuuden asiantuntijana hän osaa viedä Tamperetta sellaiseen suuntaan, että täällä olisi kaikkien hyvä elää.

Hannes Tuohiniitty näkee, että kestävästi voi asua riippumatta asumismuodosta ja -paikasta. Kestävä uusiutuva energia on sekä mahdollisuus että välttämätöntä; Tampereella varsinkin liikenne vaatii hyviä ratkaisuja.

Pekka Haavisto on ehdolla vuoden 2018 tammikuussa pidettävissä presidentinvaaleissa.

Illan ohjelmassa on luvassa myös kulttuuriesityksiä tamperelaisilta taiteilijoilta, mm. J.K.Ihalainen sekä Hanna-Kaisa Heilimon esitys Sitkusta nytkuun – hyvinvointia luonnosta.

Esitysten lomassa nautitaan Ravintola Maisan kehuttuja antimia. Ravintola on kuuluisa varsinkin paikallisista kalaruoistaan. Myös vegaani- ja allergiaruokavalio huomioidaan. Osoite: Polsontie 35  34260 Terälahti.


P r e T o u r
Ennen iltatilaisuutta on mahdollisuus käydä kävelyllä Hanneksen johdattamana Terälahdessa, missä tutustutaan kauniisiin myllymaisemiin ja ala-asteeseen, missä toimii myös Luontokoulu Korento. Lisäksi kuullaan Terälahteen suunnitteilla olevasta biokaasulaitoksesta. Tapaaminen osallistujille Terälahden Salen pihassa klo 16.30.

TERVETULOA!